Assessoria de Mobilitat Internacional

Tens ganes d’aprendre idiomes en un altre país? T’agradaria treballar a l’estranger alhora que t’endinses en una cultura completament diferent de la teva? Vols fer un voluntariat i créixer com a persona intentant aportar el teu granet de sorra al món? Tens ganes de canviar d’aires i sortir?

Doncs aleshores t’estem buscant!

Al Kasal de Joves trobaràs un dijous cada 15 dies de 17 h a 20 h el servei d’assessoria de mobilitat internacional. Aquí podràs rebre informació, orientació i acompanyament per a realitzar aquestes i moltes més experiències de mobilitat internacional i, d’aquesta manera, que et sigui tot molt més fàcil  a l’hora de marxar.

 A més, un cop  cada tres mesos organitzem tallers informatius al Kasal de joves relacionats amb temes de mobilitat internacional. Aquests tallers els podràs trobar a la nostra agenda jove trimestral.

 

Us deixem el butlletí de notícies de l’Assessoria per si voleu més informació clicant aquí.

 

És imprescindible demanar cita prèvia per fer l’assessoria de mobilitat internacional, i es pot fer per:

 

mail: punt_informacio@castelldefels.org

Whatsapp:  600.929.652

tel: 671.045.480

MI