JA SOM AQUÍ!

El Casal de Joves ha tornat de les vacances d’estiu amb les piles ben carregades, esperant que hàgiu tingut un estiu d’allò més profitós. Però ara toca reenganxar-se a la rutina, tornar a l’institut, a la uni o a la feina, i per això estem aquí.

Nosaltres ja hem començat a preparar l’Agenda Jove de Tardor, les Jornades Joves, el JociJove i les activitats extraescolars, el túnel de Terror de Halloween i moltes coses més… així que si teniu qualsevol suggeriment, idea, proposta, estem esperant rebre-la per poder fer-li forat, podeu escriure’ns a casaldejoves@castelldefels.org o bé, enviar-nos un whatsapp al 600929652.

Gràcies com sempre, us esperem pel Kasal 🙂

YA ESTAMOS AQUÍ!

El Casal de Jóvenes ha vuelto de las vacaciones de verano con las pilas muy cargadas, esperando que hayáis tenido un verano de lo más provechoso. Pero ahora toca reengancharse a la rutina, volver al instituto, a la uni o al trabajo, y por eso estamos aquí.

Nosotros ya hemos empezado a preparar la Agenda Joven de Otoño, las Jornadas Jóvenes, el JociJove y las actividades extraescolares, el túnel de Terror de Halloween y muchas cosas más… así que si tenéis cualquier sugerencia, idea, propuesta, estamos esperando recibirla para poder hacerle agujero, podéis escribirnos a casaldejoves@castelldefels.org o bien, enviarnos un whatsapp al 600929652.

Gracias como siempre, os esperamos por el Kasal 🙂