CasTECHdefels 2019

Ja estan obertes les inscripcions per a la 6a edició de la Universitat d’Estiu de Ciència i Tecnologia, CasTECHdefels 2019, amb un conjunt d’activitats que es desenvolupen entre els dies 25 de juny i 12 de juliol. Un any més, públic de diverses edats podrà gaudir apropant-se de manera pràctica i divertida a la ciència i la tecnologia participant a les activitats que s’organitzen en el marc de la CasTECHdefels. Tallers sobre què mengem, experiments amb enzims, tècniques per ajudar-nos a fer un jardí o hipòtesis sobre com podria ser l’alimentació del futur són algunes de les novetats que formen part de la programació de més de vint tallers del cicle de la Science School i de Ciència en Família.

CasTECHdefels 2019

Ya están abiertas las inscripciones para la edición de la Universidad de Verano de Ciencia y Tecnología, CasTECHdefels 2019, con un conjunto de actividades que se desarrollan entre los días 25 de junio y 12 de julio. Un año más, público de diversas edades podrá disfrutar acercándose de manera práctica y divertida a la ciencia y la tecnología participando en las actividades que se organizan en el marco de la CasTECHdefels. Talleres sobre qué comemos, experimentos con enzimas, técnicas para ayudarnos a hacer un jardín o hipótesis sobre cómo podría ser la alimentación del futuro son algunas de las novedades que forman parte de la programación de más de veinte talleres del ciclo de la Science School y de Ciencia en Familia.