FESTA JOVE 2019

 

 

 

Ja és aquí la Festa Jove 2019! El 15 de juny ens trobarem de 18h a 21h al Parc de la Muntanyeta per gaudir de música i jocs a través d’un Holi Festival.

 

La festa va dirigida als joves de secundària (de 12 a 18 anys) de Castelldefels. El col·lectiu Mashuparty, amb els dj’s Tropiko i DJSurda, ens farà saltar i ballar amb la seva inconfusible fórmula musical “Mashup”. Estaran acompanyats del speaker David Piñol que no deixarà que l’energia baixi durant tota la festa. A més, els joves podran accedir gratuïtament a jocs inflables I gaudir d’exhibicions de grafiti i art urbà. També hi haurà barra, organitzada pel Cau de Castelldefels, on es podrà menjar i beure.

 

Les bosses de pols de holi es podran comprar a partir de les 17h. Una bossa individual valdrà 2 euros i el pack de 5 bosses costarà 5 euros. És a dir, amb el pack cada bossa només costa 1 euro!!

Així doncs, t’esperem el 15 de juny al parc de la muntanyeta per donar la benvinguda a l’estiu! No t’ho pots perdre!

 

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure al Whatsapp 600929652

FESTA JOVE 2019

 

 

 

Ya está aquí la Festa Jove 2019! El 15 de junio nos encontraremos de 18h a 21h en el Parc de la Muntanyeta para disfrutar de música y juegos a través de un Holi Festival.

La fiesta va dirigida a los jóvenes de secundaria (de 12 a 18 años) de Castelldefels. El colectivo Mashuparty, con los djs Tropika y DJSurda, nos hará saltar y bailar con su inconfundible fórmula musical “Mashup”. Estarán acompañados del speaker David Piñol que no dejará que la energía decaiga durante toda la fiesta. Además, los jóvenes podrán acceder gratuitamente a juegos inflables Y disfrutar de exhibiciones de graffiti y arte urbano. También habrá barra, organizada por el Cau de Castelldefels, donde se podrá comer y beber.

Las bolsas de polvo de Holi se podrán comprar a partir de las 17h. Una bolsa individual valdrá 2 euros y el pack de 5 bolsas costará 5 euros. Es decir, con el pack cada bolsa cuesta sólo 1 euro !!

Así pues, ¡te esperamos el 15 de junio en el Parc de la Muntanyeta para dar la bienvenida al verano! ¡No te lo puedes perder!

Si tiene cualquier duda puede escribir en Whatsapp 600929652