Programació d’activitats 2020/2021

Per aquest curs 2020/2021 us oferim una variada programació d’activitats tant puntuals com anuals.
Pel mes de juny i juliol tenim preparat el JOVESTIU 2021!

Si tens entre 12 i 18 anys i vols apuntar-te a qualsevol dels tallers gratuïts o excursions, només has d’omplir aquest formulari.

DILLUNS:

SORTIDA A LA PLATJA de 17h a 19h jugarem, ens banyarem i ens ho passarem d’allò més bé!

DIMARTS:

KPOP Professora: Lala – @lala.kdance (instagram). Cada vegada aquest ball coreà està més de moda. Vine a aprendre a ballar-lo i a divertir-te!

MANGA Professor: Pau Gamez – @Pau_gamez (instagram). Aprèn a crear personatges de còmic japonès. Si t’encanta dibuixar manga, t’inspires en còmics o sèries de televisió per a fer els teus primers dissenys, aquest taller és per a tu!

DIMECRES:

PATINATGE Professora: Carlota Blanco – @charlott1994 (instagram). Vols aprendre a patinar? Ja saps patinar i vols passar una estona divertida?

GRAFFITI Professor: Pako – @pako_hawaii (instagram). En aquest taller podràs aprendre la tècnica que s’amaga darrere del graffiti, una expressió artística urbana que es troba al abast de tothom i pot generar obres d’art espectaculars i acabarem pintant una paret del kasal.

DIJOUS:

LETTERING Professora: Laia Voto – @maduiixa (instagram). Vols aprendre tipografia i les tècniques més efectives per a idear, dibuixar i crear una peça de lettering des de zero? Sens dubte, aquest taller canviarà la teva manera de veure el món de la tipografía.

GUITARRA Professor: Pepo Lòpez – @pepo_lopez5 (instagram). Aprèn a tocar la guitarra! No importa el nivell que tinguis, el taller s’adaptarà a tu!

DIVENDRES (Excursions):

  • 02/07 PISCINA+PADDLE SURF AL CANAL OLIMPIC (preu 11€/persona)
  • 09/07 VÒLEI PLATJA (gratuït)
  • 16/07 WIBIT AL CANAL OLIMPIC (preu 10,50€/persona)
  • 23/07 EXHIBICIÓ KPOP al kasal de joves (gratuït)

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a través del nostre whatsapp: 600 92 96 52 o a través de les xarxes socials: Instagram, Facebook…

Les inscripcions ja estan obertes, us esperem!