Cibercast

CIBERCAST és un equipament destinat a la divulgació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) . El trobaràs a la segona planta del Centre Vista Alegre, amb un disseny atractiu, un espai amb sala de navegació de formació i aules d’estudi.

L’espai CIBERCAST, un servei adreçat al jovent, però també obert a la resta de la ciutadania, pretén ser un centre dirigit bàsicament a la promoció de les TICs i de les potencialitats que ofereix la xarxa.
CIBERCAST pretén anar més enllà. Podràs trobar punts de connexió amb accés a la xarxa, espais d’auto-aprenentatge, de formació i alfabetització digital, per tal d’apropar les múltiples aplicacions de la telemàtica a la societat.

En definitiva, un espai adaptat a les inquietuds de totes les persones independentment del seu nivell de coneixements o dels seus interessos particulars, per tal de fer un aprofitament intel•ligent de les possibilitats presents i futures que ofereixen les NNTT.

 

 

ESPAIS

Sala de Formació: 12 ordinadors, 1 retroprojector més pantalla, 1 escàner, 2 impressores, 12 càmeres web i 1 gravadora de CDs.

Espai dotat de 12 ordinadors, retroprojector i pantalla, ADSL, 12 càmeres web i auriculars. Els ordinadors de l’Aula de formació poden fer-se servir per a la navegació lliure sempre que no hi hagi una activitat o curset programat. Hi ha una programació estable de cursets introductoris i d’aprofundiment en les novetats i possibilitats que ofereix la xarxa.

Sala de Navegació: 12 ordinadors.

Espai dotat amb 3 taules amb 4 ordinadors cadascuna per a la navegació per Internet amb ADSL. Els usuaris poden gravar-se aquella informació que vulguin. També tenen la possibilitat d’imprimir treballs, currículums etc. S’han establert torns d’1 hora per usuari tret que hi hagin terminals lliures.

Aules d’Estudi: 7 ordinadors, enciclopèdies i cursos d’idiomes multimèdia.

2 Aules d’estudi amb diferents taules i cadires. Equipades amb 7 ordinadors connectats a Internet amb programes d’ofimàtica, sistemes LINUX i programari lliure. També tenen a disposició dels/les usuaris/es programes de suport a l’estudi, d’autoformació, diccionaris i enciclopèdies electròniques. També es fan tallers de diferents tipus, muntatge ordinador, instal•lació programes, etc

Espai Wifi: El Cibercast està dotat d’una xarxa oberta als usuaris.

Els usuaris del Cibercast poden accedir gratuïtament a Internet desde els seus ordinadors portàtils i de altres dispositius mòbils (PDA’s, telèfons de 3ª generació, consoles, etc..)

On som?

L’espai Cibercast es troba a la 2a planta del Centre Sociocultural Vista Alegre situat a:
C/Giralda, 6
08860 Castelldefels

Telèfon: 936 363 219

Email: cibercast@castelldefels.org

Horari: De dilluns a dijous de 15h a 20h i dimarts i divendres al matí de 10h a 14 h