Presentació

Gestionem els serveis i els recursos adreçats al jovent de la ciutat. Entenem la joventut com un període que s’inicia amb la pubertat i que finalitza amb l’assoliment de l’autonomia personal del jovent, una transició que oscil·la entre els 12 i els 35 anys.

El nostre objectiu és garantir l’accés de la gent jove als múltiples recursos presents en el seu entorn, promovent-hi la participació en la societat de la qual formen part, per tal que puguin escollir i construir en llibertat i igualtat d’oportunitats el seu projecte personal i col·lectiu, a la mida dels seus interessos i prioritats, i que generin al mateix temps eines que puguin utilitzar directament en la recerca de solucions per als seus problemes i mancances.

On som i com contactar amb nosaltres

Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Carrer del Bisbe Urquinaona 19-21- 2a planta

08860 Castelldefels

Telèfon: 936 651 150 – Extensió: 1376

Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 15 hores (amb cita prèvia)

Adreça electrònica: jovesdecastelldefels@castelldefels.org

Web: http://www.jovesdecastelldefels.cat/

Polític responsable: Cristian Hundamal Gimeno

Cap d’ Unitat: Chelo Castro

Tècnic de Joventut: José Luís Carol

Punt d’Informació Juvenil

Espai Jove la Masia

Carrer Bisbe Urquinaona, 25

08860 Castelldefels

Telèfon: : 600929652

Podeu obtenir la majoria d’informació i realitzar els tràmits dels nostres serveis a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)