Punt d’Informació Juvenil

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) forma part  dels serveis d’informació i dinamització que ofereix  la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelldefels.

Si ets jove i tens alguna inquietud o et ronden pel cap dubtes sobre temàtiques diverses, com estudis, treball, participació en la ciutat, salut, viatjar, etc; vine al Punt d’Informació Juvenil i nosaltres buscarem respostes als teus dubtes i et donarem les eines necessàries per a que tu mateix puguis resoldre’ls.

Els temes d’informació més habituals són:

  • Ensenyament reglat i no reglat: estudis, cursos, centres, proves d’accés, convalidacions, jornades, etc.
  • Treball: currículum, drets i deures, formació ocupacional, acreditació de competències, etc.
  • Salut: tenim guies i directoris de recursos per tal de derivar les consultes sobre sexualitat, drogues, sida, i també informacions relacionades amb la qualitat de vida, com poden ser el consum o l’habitatge.
  • Entitats i equipaments: informació sobre espais i serveis que s’ofereixen als joves, des de l’oferta pública, la d’associacions, i la privada: esplais, associacions, espais de dansa, biblioteques, etc…

Ens trobaràs a l’Espai Jove la Masia de dilluns a divendres de 16 a 21h i dissabtes de 17 a 20.30h

També ens pots enviar un whatsapp i/o trucar-nos al 600929652 i/o escriure un correu electrònic a punt_informacio@castelldefels.org