Convocat el cinquè concurs de nous talents musicals

El termini per optar-hi acaba el 2 de maig

L’Ajuntament ha convocat la cinquena edició del Concurs de nous talents musicals de Castelldefels, en el marc del programa de dinamització artística de l’Àrea municipal de Joventut.

La voluntat del concurs és promoure la iniciativa artística dels músics de Castelldefels i donar a conèixer la seva activitat i la seva obra. El concurs és obert a tots els estils musicals. Hi poden participar tots els grups de música i/o intèrprets locals (al menys un dels components ha de ser de Castelldefels o vinculat als grups de música del Casal de Joves). A més, com a mínim la meitat de membres del grup han de tenir edats compreses entre els 14 i els 35 anys, la mateixa franja d’edat que s’ha de tenir en la modalitat de cantants. Queden excloses aquelles formacions i cantants que tinguin un contracte discogràfic, així com els guanyadors de l’edició anterior. En cas de ser guanyadors, els grups musicals, han de poder tocar 45 min de repertori i els cantants 30 min de repertori. Els grups musicals hauran de tocar repertori propi, i només els cantants podran fer versions.

Enguany les associacions juvenils vinculades a la promoció i difusió de la música ( SONA i FESLSFEST) s’han implicat en l’organització del concurs en tot el procés donant-li  protagonisme a aquest sector de  l’associacionisme juvenil.

Qui vulgui participar ha d’escriure a casaldejoves@castelldefels.org o presentar un sobre tancat al Punt d’Informació Juvenil, i facilitar una gravació en mp3 amb dues cançons; el rider tècnic del grup i les dades personals dels participants. El termini de presentació dels temes acaba a les 18 hores del 2 de maig. La prèvia serà el dia 14 de maig a la plaça de l’Església, i la final serà el 22 de maig al Teatre Plaza.

Per veure bases del Vè Concurs de Talents clica aquí.