Les festes majors també són joves

Ja ha sortit el programa complet de les Festes Majors d’enguany (del dissabte 13 d’agost al dimarts 16 d’agost). Destaquem aquí les activitats especialment dirigides al jovent, tant organitzades pel col·lectiu d’associacions juvenils Espai Jove com per l’Ajuntament. De totes maneres, consulteu el programa sencer perquè hi ha molt més activitats que us poden interessar.

Dissabte 13

D’11 a 14 h Activitat d’aigüa per a tota la família, amb l’Splash Slide (de 6 a 99 anys), un supertobogan de 127 mts de llargada, i piscina per al més menuts (de 0 a 6 anys) al parc de la Muntanyeta. Convertirem el Parc de la Muntanyeta en un parc aquàtic. Cal portar banyador i tovallola.

A continuació del Correfoc de les 21:30h Batucada pels carrers del centre des de pl de l’Església, fins a la Pl Joan XXIII, a càrrec de Diabòlics músics de Sant Boi. Organitzat pel col·lectiu d’associacions juvenils Espai Jove.

ESPAI JOVE De 00,30 h a 3,30 h. Concerts a càrrec de Sybarites i 4 Formatges. Organitzat pel col·lectiu d’associacions juvenils Espai Jove, a la pl. Joan XXIII.

Diumenge 14

ESPAI JOVE. D’11 a 14 h Gimkana. Hem de trobar el Follet de la Festa Major! Haurem de recórrer diferents punts del poble per aconseguir pistes i trobar-lo. El seu seguici ens estarà vigilant i jutjant si som mereixedors de la presència del Follet, rei de les festes populars. Organitzat pel col·lectiu d’associacions juvenils Espai Jove. Inici al Parc de la Muntanyeta.

24 h Festa Va Parir Tour, la festa de referència de l’emissora musical líder a Catalunya. El VAPARIR TOUR d’en Carles Pèrez, Dídac Tomàs, l’Andreu Presas i el Gran Germàn. Sovint, quan el dia es fon a negre, la multitud cerca la llum… No és una festa qualsevol, es una reunió d’ànimes i cossos en moviment, perfectament sincronitzats al ritme que marca Ràdio Flaixbac. En diuen… Va Parir Tour.. , a la plaça Guillermo Marconi (recinte UPC).

Dimarts 16

ESPAI JOVE. De 9 a 16 h Torneig solidari de futbol sala, a la pista poliesportiva de Can Roca, c/ Dr. Trueta 64-66. Organitzat pel Club de Futbol Sala Castelldefels i pel col·lectiu d’associacions juvenils Espai Jove.

19h Holy Dolly Festival (festa holy) per a totes les edats. Un espectacle ple de colors, actualment una de les festes més desitjades i esperades, al parc de la Muntanyeta. Es recomana portar roba vella.