Programació jove al febrer

Aquest mes de febrer tenim dues activitats centrals per la joventut de Castelldefels.

Per un costat trobareu la comparsa jove que participa al Carnaval 2017! Si ets jove i tens ganes de participar a la rua, apropa’t tots els dimecres de febrer al Kasal de Joves i col·labora en fer la comparsa jove! El dimecres 8 de febrer, a més, tindrem a la tallerista Lola Conde que farà un taller especial sobre Carnaval.

L’altre activitat important que trobareu a la ciutat és la exposició “Violència masclista: desmuntem mites?” que estarà visible del 3 al 14 de febrer al vestíbul de la biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. El mateix 14 de febrer, farem un taller sobre la violència masclista al Kasal de joves amb la col·laboració de l’Espai Feminista de Castelldefels.

A part, des de el Punt d’informació Juvenil també s’han organitzat una sèrie de tallers-xerrades:

  • Dijous 2: xerrada d’habitatge “Emancipació juvenil”
  • Dimarts 21: taller la GUAITA “ Com fer un currículum?
  • Dijous 23: Taller de sexualitat “Com fem el sexe?”

Si ets jove i no saps que fer a Castelldefels, apropa’t al Kasal de Joves! I mira totes les activitats de febrer a l’Agenda en PDF!!!

colash febrer