Èxit a la jornada informativa de mobilitat internacional als batxillerats de l’institut Josep Lluís Sert.

Des del Punt d’informació Juvenil del Kasal de Joves de Castelldefels, es va programar una sessió informativa amb els batxillerats per donar a conèixer l’assessoria de mobilitat internacional que porta l’entitat TACCBCN al Kasal de Joves.

Van assistir un voltant de 90 joves i la participació va ser molt reciproca. S’ha donat una valoració molt positiva per part de l’entitat i el kasal, ja que molts joves es valen voler informar més detalladament tant en la xerrada com després d’aquesta.

Aquestes xerrades es continuaran fent a la resta d’instituts de Castelldefels.

Recordem que per demanar cita per fer una consulta amb la nostra assessora de mobilitat internacional, ho podeu fer:

mail: punt_inforamcio@castelldefels.org

telèfon: 671045480

Whatsapp: 600929652

 

Les sessions es fan un dijous cada 15 dies de 17h a 20h.