Ja tenim aquí el segon programa d’Ona Jove de Castelldefels

Ja tenim aquí el segon programa d’Ona Jove de Castelldefels, aquesta vegada conduït per Guillermo Ábalos i Bea Sos.

L’entitat entrevistada aquest cop en la secció “Cara a Cara” ha sigut l’agrupament escolta Grimpamons, ens van acompanyar Mar Datsira i Eva López.

També podreu gaudir de noves seccions com “El racó de la Mixa”, on aquesta ens parla de literatura infantil i juvenil juntament amb el seu col·laborador Marc Gabernet; o la secció “Enganxa’t a la ciutat” conduïda per antenes i estudiants d’instituts de Castelldefels.

El grup local que podem escoltar en aquesta ocasió és Flames at Sunrise amb la cançó Take it Down. A més, Marcos Salazar i Leo Arias, ens fan una mostra d’un rap que han compost per a nosaltres anomenat “Los siete pecados capitales”.

Per finalitzar, Bea Sos ens explica l’Agenda Jove de març.