INTERCANVI JUVENIL A CASTELLDEFELS!

El proper mes de juliol, del 10 al vespre fins el 18 després d’esmorzar, es durà a terme entre diversos municipis del Baix Llobregat l’intercanvi juvenil “Urban Culture Project ”, que girarà entorn a la cultura urbana i on conviuran 42 joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa.

Des del servei d’assessoria de mobilitat internacional del Kasal de Joves – Frederic Mompou de Castelldefels es busca una persona jove que vulgui participar en aquest projecte (programa Erasmus+), i que estigui interessada en els àmbits de la dansa urbana, els graffitis o el rap.

Si vols més info sobre l’intercanvi clica aquí.

També trobareu info sobre els requisits i com enviar la vostra candidatura per participar en l’intercanvi juvenil a la següent noticia: http://www.taccbcn.com/oberta-la-convocatoria-per-participar-a-un-nou-intercanvi-juvenil-sobre-cultura-urbana/

Si esteu interessats, podeu contactar-nos en el Punt d’Informació Juvenil, trucant al 671045480.