Una reinventada Festa Jove omple el parc de la Muntanyeta

Va integrar música en directe, un espai de cultura urbana, tallers de dansa, jocs d’aigua, i la festa Holi

Coincidint amb la cloenda del curs escolar, el Parc de la Muntanyeta acollia el passat 17 de juny una nova edició de la Festa Jove, la festa de l’any de la joventut de Castelldefels que integra diverses activitats pensades per i per a joves (d’entre 12 i 18 anys) i organitzada per les entitats juvenils de la ciutat i la regidoria de Joventut.

La festa va abandonar enguany l’emplaçament habitual dels jardins del Castell i es va traslladar al Parc de la Muntanyeta. El programa de la Festa va incloure tallers de música i dansa a càrrec del Joci Jove, música en directe, un espai de cultura i art urbà amb CastefaHipHop (batalles de rap) i Nobs Castelldefels (exhibició de grafit), jocs d’aigua amb Paranens o la festa Holi, amenitzada per l’actuació de DJs. A més, la Festa va comptar amb un servei de barra a càrrec de l’Agrupament Escolta Grimpamons.

L’objectiu principal de la Festa Jove és que s’impliquin en l’organització les diferents entitats juvenils de Castelldefels, per donar-se a conèixer i fer difusió de les seves activitats de caire cultural, artístic i lúdic, i que es converteixi en una festa feta i dirigida pels mateixos joves.