Comencem un nou curs amb un munt d’activitats per tu!

Si ets de Castelldefels i jove no et quedis a casa, el Kasal de Joves de Castelldefels t’ofereix un munt d’activitats i tallers gratuïts durant els mesos d’octubre a desembre. Crear un hort, sessions de la GUAITA sobre ocupació,  tallers de sexualitat, parlar sobre  adicions socials,  tornejos de futbolí i el tant esperat Halloween, son algunes de les activitats que podreu trobar a la agenda jove de tardor 2017.

A més, aquest any us portem una nova proposta. Des del Kasal hem creat 3 comissions: la comissió d’art, la de “re-dekorem” el Kasal i la comissió de joves feministes, on podràs participar i aportar els teu projectes durant tot l’any. Si vols apuntar-te a alguna comissió a la nostra pàgina web https://www.jovesdecastelldefels.org/ trobaràs la inscripció!