El tradicional Túnel del terror del Casal de Joves surt de les seves parets i s’instal·la al Parc del Castell

CARTEL PSD

Les rampes del Parc del Castell es convertiran en diferents escenaris inquietants i personatges terrorífics el proper dia 31 d’octubre. Tothom que s’atreveixin a iniciar aquest Passatge del terror estan citats a la porta de la Casa de la Cultura des d’on seran degudament acompanyats pel recorregut per guies una mica freaks. L’horari del passatge serà entre les 19 i les 21h i serà limitat al volum de joves que puguin accedir en aquest període.

Des de fa molts anys els joves del Casal de Joves de Castelldefels organitzen un Túnel del terror el 31 d’octubre de cada any. Aquesta activitat ha anat creixent any rere any i el que en principi va néixer com una activitat feta pels i per als usuaris del Casal i els estudiants dels instituts ha anat més enllà quedant com un referent de la ciutat en aquestes dates. Ja fa dies que es troben treballant en el disseny i l’ambientació de l’activitat. Aquest any destaca també l’aportació de la comissió d’Art del Casal que inclou joves artistes de diferents entitats de Castelldefels. En part per donar resposta al volum de gent que congrega i per la voluntat de fer un salt en la proposta, enguany els joves actors, actrius i artistes us rebran en aquest bosc de misteri.