X Concurs de presentacions contra la violència de gènere “Digue-hi la teva i transforma!”

L’Ajuntament de Castelldefels convoca el X Concurs de presentacions contra la violència de gènere Digue-hi la teva i transforma. Hi poden participar joves de 14 a 18 anys que estudiïn o visquin a Castelldefels.

Enguany el tema de les presentacions és la violència de gènere i les relacions abusives entre el jovent: com es manifesta la violència de gènere entre el jovent? (micromasclismes, ciberassetjament i relacions abusives entre el jovent; així com reproducció de rols i estereotips de gènere); com es pot prevenir?; quines actituds i mesures personals i de grup podem tenir per combatre-la?

Es recomana que la inscripció al concurs es presenti per VIA TELEMÀTICA a través de la web:
https://www.castelldefels.org/ca/ssl/pptigualtat.asp
emplenant el formulari en línia a partir de les 12 hores del 2 d’octubre fins a les 24 hores del 31 d’octubre de 2017.

És molt important que tingueu en compte que l’arxiu creat ha de ser la realització d’una seqüència de diapositives de presentació, imatges inanimades, amb o sense àudio, i sense utilitzar preses de vídeo. L’arxiu final serà en format vídeo (mpg, avi, mp4 o wmv). La reproducció no podrà tenir una durada superior a 3 minuts. L’autoria de les presentacions apareixerà al final. Aquest any caldrà es facilitar l’adreça URL de l’arxiu per a la seva descàrrega o visualització.

Us adjuntem la convocatòria i les bases, on trobareu tota la informació necessària.
www.castelldefels.org/concurspresentacions

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb l’Espai Montserrat Roig situat al C. Esglèsia, 117
igualtat@castelldefels.org
Telf. 667 871 709 o 93 665 11 50 ext. 504