Aquesta setmana tornen les Jornades Joves amb noves propostes de música, art i cultura urbana

WhatsApp Image 2017-11-01 at 11.50.20Les Jornades Joves són un espai en el que les entitats juvenils de la ciutat i grups de joves no formalitzats es presenten a la resta amb les seves activitats i interessos

Una tardor més, les Jornades Joves tornen amb música, art, jocs de taula, i cultura urbana. El gruix d’activitats es desenvolupa aquest cap de setmana. No obstant això, aquest dijous, 2 de novembre (18h), hi ha una cita prèvia al Kasal de Joves amb el Taller les Dunes: Parlem d’addiccions socials: Com t’afecten?
El dissabte, 4 de novembre, l’activitat comença a les 16 hores a l’Skate Park amb la 5a Competició de BMX. A les 18 hores, a la plaça de les Palmeres, té lloc la jornada Underfels, centrada en el hip hop i la cultura urbana.

El diumenge, 5 de novembre (18h), l’epicentre de les Jornades es trasllada a la plaça de l’Estació. La trobada integra la Mostra Grup Locals, organitzada per l’entitat Fels fest, amb PryonX, Death of Atlas i 15 Deaths; jocs de taula amb El Castell Negre; graffiti amb Noobs; i fireta d’entitats.
Les Jornades Joves són un espai en el que les entitats juvenils de la ciutat i grups de joves no formalitzats es presenten a la resta amb les seves activitats i interessos. Es tracta d’una iniciativa per a enfortir l’associacionisme juvenil de Castelldefels.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i a través de la regidoria de Joventut, el programa presenta un variat conjunt d’activitats que funciona com a mostra del dinamisme d’una part representativa dels i les joves de Castelldefels.