El Túnel del Terror organitzat pel Casal de Joves va comptar amb un destacat i notable èxit de participació

Veure fotogaleria

El tradicional Túnel del Terror, que cada any organitza el Casal de Joves per festejar Halloween i dins del programa de les Jornades Joves, va sortir aquest any de les seves parets i es va instal·lar al Parc del Castell. La resposta per part de la ciutadania va ser massiva. Així, les rampes del Parc del Castell es van convertir en diferents escenaris inquietants amb personatges terrorífics.
Des de fa anys els joves del Casal organitzen un Túnel del Terror el 31 d’octubre de cada any. Aquesta activitat ha anat creixent any rere any i el que en principi va néixer com una activitat feta pels i per als usuaris del Casal i els estudiants dels instituts ha anat més enllà quedant com un referent de la ciutat en aquestes dates.
Aquest any ha destacat també l’aportació de la comissió d’Art del Casal que va aportar la participació de joves artistes de diferents entitats de Castelldefels. Per donar resposta al gran volum de gent que congrega i per la voluntat de fer un salt en la proposta, enguany els joves actors, actrius i artistes van rebre als incautes en aquest bosc de misteri.
No et perdis aquest divertit i terrorífic reportatge realitzat per CastelldefelsTV.org

Castelldefels. Passatge del Terror 2017 – Kasal de Joves from CastelldefelsTV.org on Vimeo.