Música, art i cultura urbana desafien al mal temps en una nova edició de les Jornades Joves

Les Jornades Joves són un espai en el que les entitats juvenils de la ciutat i grups de joves no formalitzats es presenten a la resta amb les seves activitats i interessos

Una tardor més, les Jornades Joves tornaven amb música, art, jocs de taula, i cultura urbana. El gruix d’activitats es va desenvolupar el passat cap de setmana. No obstant això, el passat 2 de novembre va tenir lloc una cita prèvia al Kasal de Joves amb el Taller les Dunes: Parlem d’addiccions socials: Com t’afecten?
El dissabte 4 de novembre, l’activitat començava a les 16 hores a l’Skate Park amb la 5a Competició de BMX. A les 18 hores, a la plaça de les Palmeres, va tenir lloc una jornada Underfels (centrada en el hip hop i la cultura urbana) passada per aigua i que es va haver d’anul·lar a causa del vent i la tempesta.
El diumenge 5 de novembre l’epicentre de les Jornades es va traslladar a la plaça de l’Estació. La trobada va integrar la Mostra Grup Locals, organitzada per l’entitat Fels fest, amb els concerts de PryonX, Death of Atlas i 15 Deaths; jocs de taula amb El Castell Negre; graffiti amb Noobs; i fireta d’entitats.
Les Jornades Joves són un espai en el que les entitats juvenils de la ciutat i grups de joves no formalitzats es presenten a la resta amb les seves activitats i interessos. Es tracta d’una iniciativa per a enfortir l’associacionisme juvenil de Castelldefels.
Amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i a través de la regidoria de Joventut, el programa presenta un variat conjunt d’activitats que funciona com a mostra del dinamisme d’una part representativa dels i les joves de Castelldefels.