La Casa d’Oficis de Vista Alegre tornarà al mes de gener amb una sisena edició

El projecte desenvolupa un itinerari formatiu i de contractació per a joves entre 16 i 24 anys i té com a objectiu afavorir la incorporació en el mercat laboral dels joves en situació d’atur preferentment del barri de Vista Alegre

La Casa d’Oficis de Vista Alegre VI arrencarà el proper mes de gener. La iniciativa torna després de cinc edicions per desenvolupar un curs més un itinerari formatiu i de contractació per a joves entre 16 i 24 anys amb l’objectiu d’afavorir la incorporació en el mercat laboral dels joves en situació d’atur preferentment del barri de Vista Alegre.

“Aprenem treballant, treballem aprenent” és la frase que millor representa el programa. Aquest s’iniciarà al gener i finalitzarà el mes de desembre de 2019.

La Casa d’Oficis Vista Alegre està destinada per a joves amb motivació per emprendre una feina i assolir les competències necessàries per inserir-se en el món laboral amb èxit.

Aquesta acció està subvencionada per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de Suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Les especialitats formatives i laborals són:

Atenció a les persones (10 places) – Atenció sociosanitària i lleure infantil

Manteniment i rehabilitació d’habitatges (10 places) – Oficis de la construcció

LA PRIMERA SESSIÓ INFORMATIVA SERÀ EL PRÓXIM DIMECRES, DIA 19 A LES 10:30H A LA GUAITA