Ja estan obertes les inscripcions pels tallers del Joci Jove

 

 

 

Ja estan obertes les inscripcions pels tallers del Joci Jove, les extraescolars per secundària que ofereix el Kasal de Joves i l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Castelldefels.

Les activitats estan dirigides a tots els joves entre 12 i 17 anys de Castelldefels.

Els 4 tallers oferits són els següents:

  • Taller de guitarra: Aprèn a tocar la guitarra o millora la teva destresa amb ella. No importa el nivell que tinguis, el professor s’adaptarà a tu. Una hora tots els dijous, al Kasal de Joves. Preu: 26’20€ al més.
  • Taller de K-Pop: Coneix aquest nou ball cada vegada més de moda, el Korean Pop. Dues hores a la setmana, tots els dimecres al Kasal de Joves. Preu: 18,10€ al mes.
  • Taller de producció musical i rima: Compon cançons amb el mòbil, fes les teves bases i escriu la lletra. Mai ha estat tan fàcil convertir-se en compositor i cantant. Dia a concordar. Preu: 26,20€ al mes.
  • Lliga de futbol: Entrenaments tots els dimecres de 17h a 19h a les pistes de Vista Alegre i partits de lliga els dissabtes al matí. Preu: gratuït.

 

 

MANERA D’INSCRIURE’T

Has de portar dos fulls omplerts i signats al Kasal de Joves:
1. La inscripció a l’activitat. Entra accedint a la pestanya “inscripcions” de la part de dalt de la Web o clicant aquí.
2. L’autorització del tractament de dades i imatge. Pots descarregar-te’l a aquest enllaç.

Si tens dubtes o necessites més informació escriu al Whatsapp 600929652

No ho dubtis més! T’estem esperant!