GUIA D’ASSESSORAMENT D’HABITATGE

 

En aquest període d’incertesa segurament t’estaràs platejant molts aspectes de la teva vida i nosaltres volem ajudar-te a aconseguir la informació que necessites.

Dins l’àmbit de l’habitatge, us deixem un llistat de recursos que hem reunit amb l’ajuda de TACC per poder assessorar-vos tenint en compte també les conseqüències derivades de l’estat d’alarma decretat a causa de la pandèmia:

– Guia “Joves i Habitatge: mesures urgents en habitatge per la COVID-19” per conèixer les mesures aprovades per atendre les dificultats en el manteniment i el pagament de l’habitatge derivades d’aquesta situació. En ella figura informació sobre la moratòria hipotecària i del pagament del lloguer, i la situació de les dones joves víctimes de violència masclista.

– Jovecat disposa d’una assessoria d’habitatge en línia gratuïta per rebre assessorament sobre la possibilitat d’ajornar els pagaments del lloguer, de sol·licitar ajuts…

– Guia “Una porta oberta a l’habitatge” de la Generalitat de Catalunya sobre els ajuts i recursos disponibles.

I per a més informació, consulteu les webs d’Agència de l’Habitatge i “El teu habitatge” a l’Oficina Jove del Barcelonès.