Jornades Joves 2020

Jornades Joves 2020

Ja han arribat les Jornades Joves a Castelldefels!

Aquest any, com tots sabem és un any diferent però ens hem proposat gaudir al màxim dins de les limitacions de la situació actual. Com tots sabeu les Jornades Joves, són un espai en el qual les entitats juvenils de la ciutat i grups de joves no formalitzats es presenten a la resta amb les seves activitats i interessos. Amb el suport de la Regidoria de Joventut, el programa presenta un variat conjunt d’activitats que funciona com a mostra del dinamisme d’una part representativa dels i les joves de Castelldefels.

Maquillatge de Halloween, concert de música amb grups locals, taller d’informació sobre mobilitat així com una jornada de grafiti (dins del projecte “Murs Lliures”) seran les protagonistes d’aquesta edició.

El programa d’aquest any és el següent:

30 d’Octubre. Maquillatge de Halloween. Taller Gratuït en el qual utilitzarem la creativitat per realitzar un maquillatge realista, a la nit més terrorífica de l’any. Horari de 18 a 20h. Lloc: Plaça Joan XXIII, 10 (Kasal de Joves – Centre Cívic Frederic Mompou)

30 d’Octubre. Concert dels grups locals (Atarax, GematriaOpus Pain) Organitzat pels col·lectius de Joves Felsfest. Horari: de 18h a 20h. Lloc: Jardins del Castell.

5 de Novembre. Taller-xerrada sobre mobilitat “Ampliant horitzons: eines i recursos per recerca de feina i pràctiques per Europa” a càrrec de TACCbcn. Lloc: Online via Zoom. Horari: de 18h a 19.30h. Si estàs interessat posa’t en contacte amb nosaltres per donar-te l’accés al taller.

7 de Novembre. Graffiti a càrrec de l’entitat impulsora NOBS. Continuem amb el projecte de Murs Lliures. Lloc: Túnel del parking de la UPC- Canal Olímpic. Horari: durant tot el dia!

T’esperem!