AQUÍ T’ESCOLTEM! Nou punt d’escolta emocional al kasal

 

AQUÍ T’ESCOLTEM!

Nou punt d’escolta emocional per a adolescents i joves de Castelldefels.

Tens un mal dia i vols parlar amb algú? Sents que ningú no t’entén? Estàs desbordat/da per problemes amb els estudis o la família? Fet un embolic o desanimat/da? Necessites un canvi i no saps per on començar? Sents angoixa o desànim i no saps què et passa? Si vols parlar-ne i cercar solucions contacta amb el Casal de Joves i demana pel Servei  AQUÍ T’ESCOLTEM.

“Aquí t’escoltem”, és un servei d’escolta i acompanyament per a joves. Aquest servei posa a disposició dels joves un espai d’escolta activa per ajudar-los a dimensionar les seves preocupacions, que alhora permet al i a la professional discernir sobre la necessitat d’orientar, assessorar i/o derivar a altres serveis.

El  Servei és atès per una professional de la psicologia experta en adolescència i gent jove que valorarà, en funció de cada cas,  si cal alguna intervenció  com ara:

– Informació i/o orientació respecte a recursos existents de tipus divers del seu entorn i que siguin accessibles per la persona.

– Recolzament i/o acompanyament emocional de caràcter individual.

– Derivació, si s’escau, a recursos assistencials, socials, ocupacionals, de lleure, etc.

– Assessorament a pares i familiars referents.

EL Punt d’Escolta Emocional “AQUÍ T’ESCOLTEM!” funciona tots els dimarts de 17h a 19h al Casal de Joves. L’atenció pot ser presencial o telemàtica malgrat sempre amb cita prèvia.

Pots reservar cita per mail a punt_informacio@castelldefels.org o trucant o Whatsapp al 600 929 652