“Europa a prop teu” de Ràdio Castelldefels

Al programa de Ràdio Castelldefels “Europa a prop teu”, vam conèixer més informació sobre la mobilitat internacional, quines eines procura la Unió Europea d’oportunitats a l’estranger com poden ser el voluntariat, l’Erasmus, les pràctiques, els camps de treball… i molt més!

També vam poder escoltar les experiències de la Laia i la Milena que han participat d’un YouthExchange i de l’EUSolidarityCorps aconsellades per l’assessoria de Mobilitat Internacional del kasal.

Pots escoltar la sessió completa del programa aquí.

Recorda que disposem de l’assessoria de mobilitat internacional, per si vols informar-te’n! Si t’interessa demanar cita contacta al telèfon 600 92 96 52 o per correu a punt_informacio@castelldefels.org (imprescindible demanar cita prèvia).