Let’s Chat!

Programa per a joves de gestió de riscos i plaers

Let’s Chat! és un programa gratuït d’atenció psicològica i socio-educativa basat en l’abordatge comunitari i digital, per a la prevenció i l’acompanyament en la gestió de riscos i plaers associats a l’ús d’eines digitals, de drogues i de totes aquelles conductes potencialment addictives.

Ofereix atenció, orientació i assessorament a joves i adolescents amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys i a les seves famílies. Ho fa des d’un abordatge integral, amb una intervenció propera, flexible i d’accés immediat, adaptant-se a les característiques i realitats tant de les persones joves com de les seves famílies.

Pots contactar per telèfon al 93 2376824, whatsapp 673 974 725 o via correu electrònic: letschatjoves@grupatra.org