DOS NOUS MURS ES SUMEN AL PROJECTE D’ART JOVE “MURS LLIURES”

Des del dissabte dia 26 de juny es troben al servei dels joves artistes urbans de Castelldefels dos nous espais d’expressió artística.

El projecte Murs Lliures és una iniciativa del col·lectiu d’artistes urbans Noobs i l’Ajuntament de Castelldefels. Els membres d’aquest col·lectiu han estat els encarregats de posar en marxa els dos nous espais que es troben situats als túnels peatonals del voltant del Canal Olímpic (Avinguda del Canal Olímpic, Castelldefels).

Amb aquests dos murs ja son cinc els espais en disposició d’aquesta mena d’expressió artística. Un projecte que pretén donar recursos expositius d’art urbà partint del compromís cívic i respectuós dels participants.

Vols saber on es troben els altres murs de la nostra ciutat? Consulta la informació en aquest enllaç!