Agenda Jove de abril, maig i juny!

 

Ja tenim aquí la programació pels mesos de abril, maig i juny! Descarrega’t l’agenda jove en format PDF aquí.

A continuació t’expliquem algunes de les activitats!

  • XpressARTE: Taller obert a tothom cada dimarts i impartit pels dinamitzadors del kasal de joves. De manera dinàmica i divertida els joves posareu en pràctica situacions diàries que us estan afectant o us poden afectar. Quines situacions? Per exemple: una ruptura amorosa, com actuar en una entrevista de feina, com resoldre un conflicte amb amics i/o amb la família… Tot això ho farem amb dinàmiques grupals i/o petites representacions.
  • Lluita d’idees: Taller de debat i d’expressió on els joves haureu de defensar una opinió segons el rol que tingueu assignat. En aquest taller millorareu la vostra capacitat crítica, practicant les vostres habilitats socials així com les capacitats d’expressió i lingüístiques. Com creus que actuaries si fossis un noi que està en cadira de rodes? Quina opinió tindries si fossis una noia acabada d’arribar del Marroc?
    Nosaltres posem el berenar i tu les idees, estàs preparat per defensar les teves opinions?
  • Assemblea Jove: T’agradaria decidir sobre les coses que es fan al kasal de joves? Vine i dona la teva opinió, ens agradarà escoltar-te!! A l’assemblea jove tractarem temes que afecten als joves de Castelldefels. Trobes a faltar un joc de taula? T’agrada molt dibuixar i vols proposar un taller de dibuix? A l’assemblea jove informarem sobre futurs tallers i escoltarem les propostes per posar-les en marxa!!! També mirarem de resoldre aquells conflictes que s’hagin pogut generar al kasal.
  • Cinefòrum: T’agrada el cinema? En aquest espai veurem i parlarem de pel·lícules i sèries, allò que transmeten, com s’han fet, curiositats… És l’espai perfecte pels joves més cinèfils.

A més de tot això us oferim tallers de cant, tallers de rap, concerts, xerrades de mobilitat internacional i laborals, tallers de maquillatge i fins i tot un mercat d’intercanvi. I no oblideu que com sempre tenim els nostres tallers anuals de guitarra, K-pop i bateria i les assessories de mobilitat internacional, sexualitat, laboral i ajuda psicològica.

Per a més informació escriu al whatsapp del Kasal de joves 600929652 o deixa’t caure pel centre de 16h a 21h de dilluns a divendres, tenim un punt d’informació juvenil a la teva disposició!