El kasal actual, al CC Frederic Mompou

El Casal de Joves va ser inaugurat el mes de juliol del 1998 ocupant la planta primera del Centre Cívic Frederic Mompou. En l’actualitat el Casal de Joves és un espai de trobada per a tots els i les joves de referència de la ciutat. Es cedeixen espais a col·lectius de joves que els sol·licitin i es programen diverses activitats durant tot l’any . Compta amb una aula multiusos, espai de jocs, sala d’estudi, espai d’ordinadors amb 3 terminals amb connexió i dues sales d’entitats de caràcter polivalent, aquestes sales (de mida petita) acullen a grups de joves que venen a estudiar, jugar o fer petites reunions.

Compta amb 3 bucs d’assaig musical insonoritzats i equipats per a la formació dels grups de música. La terrassa és un espai obert que s’utilitza als mesos més càlids per a realitzar tallers, per jugar a futbol i fer activitats com cinema a la fresca o concerts. També serveix com espai de suport al curs de monitors de lleure i a algunes exposicions. Les parets de la mateixa estan habilitades per ser espais de divulgació artística dels i les joves de la ciutat. El Centre Frederic Mompou, es el centre que acull el Casal de Joves, i compta amb una sala municipal polivalent que s’utilitza també per la realització d’activitats musicals, teatrals, i artístiques de tota mena.

Al mateix Casal, tambés es trova el Punt d’Informació Juvenil, punt de referencia per a la solució de dubtes als joves de la ciutat, i on es presten les assessories de formació i ocupació, salut i consum, sexualitat i afectivitat i mobilitat internacional.

DSC01772DSC01776